top of page

Tuli ja Viini Ravintola Ooppera tarjoaa tulella tehtyä ruokaa

  • Eira Kotoneva
  • 30.6.
  • 1 min käytetty lukemiseen

Savonlinnaan avautuu 19.6., sopivasti juhannukseksi, entinen Hawanna rantakadulla. Ravintola on saanut uuden ilmeen ja muun muassa uuden nimen. Tuli ja Viini Ravintola Ooppera remontoidaan parhaimmillaan ja ravintolan kantavana voimana tulee olemaan ruoka, joka tehdään tulen avulla. Ruokia tehdään mm. avotulella ja grillaten. Asiakkaat voivat seurata ruoan valmistusta lähietäisyydeltä livenä.

Ravintola tulee olemaan helposti lähestyttävä ja sen ovet ovat avoinna kaikille, sekä paikallisille että turisteille. Ravintolan teemana on tyylikkyys, ruoat ja viinit tulevat palvelemaan vaativampiakin asiakkaita. Listalla on mm. naudan sisäfilettä, grillattuja vihanneksia ja savukalaa. Alkuruokalistalta löytyy kuusenkerkkää ja jälkiruokalistalla on tarjolla paljon marjoja.

”Tulemme palvelemaan asiakkaita sekä ennen oopperaa että myös oopperan jälkeen. Tämä vastaa monien ihmisten toiveisin, koska joskus ruokaa on ollut hankala löytää myöhemmin iltasella. Ravintolan koko terassi tullaan kattamaan, joten terassikaan ei tule olemaan niin sääherkkä kuin tähän asti”, kertoo ravintolatoimenjohtaja Tuomas Pääkkönen.

Tuli ja Viini Ravintola Oopperan henkilökunta on osittain samaa kuin aiemmin. Ravintolapäällikkö liittyy henkilövahvuuteen Helsingistä. Ravintola Tuli ja viini -konsepti toimii jo Järvisydämessä ja nyt sama sapluuna tuodaan Savonlinnaan kesätwistllä. Uuden menun ovat ideoineet paikallinen keittiötoimenjohtaja Petri Lappalainen ja Järvisydämen keittiötoimenjohtaja Pekka Liukkonen.

VENE 2 Artikkeliboksit (Tietokone & mobiili) 300x250px.png
bottom of page